kadesta kiinni jpg

Kaikilla on oikeus hyvään hoitoon myös viimeisellä matkalla

TARINAMME

Kun puhutaan hoitamisesta, monille tulee mieleen sairaalat ja klinikkaympäristöt. Mutta entä elämän viimeinen matka? Kuka hoitaa silloin?

Hämeen Hautauspalvelu Oy sai alkunsa juuri tästä ajatuksesta. Yrityksemme vahvan naisjoukon taustalla on monen vuoden kokemus hoitoalalla. Tämä kokemus on opettanut meille, miten tärkeää on kohdata ihminen hänen haavoittuvimmillaan hetkillään. Tämä syvällinen ymmärrys ja empatia heijastuvat voimakkaasti yrityksemme arvoissa ja palveluissamme.

Kun perheemme menetti rakkaan jäsenensä, kohtasimme hautauspalveluiden maailman asiakkaan näkökulmasta. Se kokemus avasi silmämme. Vaikka saimme arvokasta ja kunnioittavaa palvelua, mielessämme alkoi kypsyä ajatus: mitä jos me, joilla on hoitoalan tausta, voisimme tuoda tähän maailmaan jotain uutta ja erilaista? Kuinka voisimme tehdä viimeisestä matkasta vieläkin arvokkaamman?

Niin syntyi visiomme omasta hautaustoimistosta, jossa jokainen yksityiskohta, jokainen ele ja sana kumpuaa syvästä ymmärryksestämme ja halustamme palvella. Meille jokainen vainaja on yksilö, jonka elämä ansaitsee tulla kunnioitetuksi. Jokainen omaisemme ansaitsee empatiaa, tukea ja ymmärrystä heidän vaikealla hetkellään.

Ymmärsimme myös, että hautausalalla oli tilaa uudistuksille ja nykyaikaisille palveluille. Halusimme tuoda alalle avoimuutta ja helpottaa asiakkaiden vertailumahdollisuuksia. Ajatuksenamme oli myös integroida tuttuja elementtejä muilta aloilta, raikastaen samalla toimialan perinteitä. Ymmärrämme nykypäivän haasteet, kuten perheiden etäisyydet ja ajan puute. Siksi olemme rakentaneet palvelumme joustaviksi: voit asioida kanssamme perinteisesti tai digitaalisesti, aina sinun ehdoillasi. Lisäksi uskomme, että arvokkuuden ei pitäisi olla kiinni varallisuudesta, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan vaihtoehtoja kaikille budjeteille ilman, että se heikentäisi palvelun laatua.

Tervetuloa Hämeen Hautauspalveluun, missä kaikilla on oikeus hyvään hoitoon myös viimeisellä matkalla.